Производители

Информационен email

ТИНКТУРА ДЖИНДЖИФИЛ С АНАСОНОВО МАСЛО 20МЛ ВЕРБЕНА

ТИНКТУРА ДЖИНДЖИФИЛ С АНАСОНОВО МАСЛО 20МЛ ВЕРБЕНА


3,50 лв

Добави към моята листа \\"желани\\"

Тинктурата джинджифил с анасоново масло е с бактерицидно, противоспастично и загряващо действие върху гърлото. Подпомага храносмилателната дейност, особено при подуване на стомаха и гадене.

Повече детайли

29 други продукти от същата категория:

Коренът от джинджифил е бил добре познат още на древната арабска, китайска и индийска култури. Днес, ползването на джинджифил като лек при различни здравни проблеми - от храносмилателен дискомфорт до симптоми на настинка и грип - е традиционно. Освен това облекчава болки и отоци при ревматоиден артрит и остеоартрит. Помага и за успокояването на различни по произход разстройства на стомаха и червата и гадене - в следствие на химиотерапия или по време на бременност.

Анасонът има антибиотично действие и се ползва за лечение на различни бактериални заболявания. Прилага се успешно в лечението на ангина, ларингит, фарингит, хроничен бронхит, бронхиална астма и др.

Народната медицина препоръчва анасон за лечение на заболявания на стомашно-чревния тракт: гастрит, ентероколит, метеоризъм и др. Препоръчва се и при лечение на пикочните пътища и бъбреците.

Анасонът стимулира и млечната секреция при жените, но е ползван и като афродизиак. Препоръчва се на хора, страдащи от безсъние, както и при лош дъх.

Няма оставени коментари в момента.

Само регистрирани потребители могат да оставят коментари