Производители

Информационен email

МАКА НА ПРАХ 200ГР. ДРАГОН

МАКА НА ПРАХ 200ГР. ДРАГОН


26,99 лв

Добави към моята листа \\"желани\\"

МАКА Е АДАПТОГЕН

МАКА СПОСОБСТВА ЗА ХОРМОНАЛНИЯ БАЛАНС

МАКА Е ПО-СИЛНА ОТ КАФЕТО

МАКА ДАВА МОЩЕН ЕНЕРГИЕН ТЛАСЪК

Повече детайли

30 други продукти от същата категория:

Customers who bought this product also bought...

 

Мака е гъста супер храна, която съдържа големи количества минерали, витамини, ензими и всички незаменими аминокиселини. Коренът от мака е храна богата на витамини от групата В, които са енергийни витамини. Мака е натурален веге източник на B-12. Мака има високи нива на бионаличен калций и магнезий и е чудесна за реминерализацията на организма.

Коренът от мака балансира нашите хормони. Поради прекомерното изобилие от екологични естрогени, хормоните на повечето хора са малко повредени. Мака стимулира и подхранва хипоталамуса и хипофизата, които са "майстори жлези" на тялото. Тези жлези всъщност регулират другите жлези, така че, когато са в баланс те могат да внесат равновесие на надбъбречната жлеза, щитовидната жлеза, панкреаса, яйчниците и тестисните жлези.

Вместо да осигурява хормони на тялото, МАКА работи като адаптоген, което означава, че тя отговаря на нуждите на различните органи ", поотделно. Ако имате свръх производтсво на конкретен хормон, МАКА ще регулира производството надолу. Въпреки това, ако се произвежда твърде малко, той ще регулира производството нагоре.

Хормоните регулират много неща, включително настроението, растежа, половото развитие, както и функцията на тъканите. Хормоните също играят роля при много заболявания, като рак и депресия.

Коренът от мака е доказано, че е от полза за всички видове хормонални проблеми, включително PMS, менопауза и горещи вълни. Мака е също средство за усилване на плодородието и е известен най-вече с подобряване на либидото и сексуалната функция, особено при мъжете. Поради тази причина, тя е спечелила прозвището "Viagra на природата."


Възползвайте се от това МАКА като храна

Мака има лек, орехов вкус. Ето някои лесни и вкусни начини за използване на мака на прах: Разбъркайте една чаена лъжичка от мака в купа от растителна супа  (леща.......).;

морска сол и корен от мака са чудесна супа ароматизатор.;

Добавете една чаена лъжичка на всеки билков чай.;

Изсипете мака на прах върху пуканките, които не са в микровълнова печка пуканки и добавете аромат с кокосово масло и морска сол.

Ако не гледате приема на захар, може да разбъркате малко мака на прах с достатъчно клас B кленов сироп или мед, за да се получи влажна паста, и да се насладите с лъжица. Това е вкусен десерт.


Като регулатор на захарта: Препоръчително е да се започне с 1/2 чаена лъжичка на ден, и да стигнете до една чаена лъжичка или две на ден в продължение на няколко седмици. Ако го приемате дневно, най-добре е да се вземе почивен ден всяка седмица.

Мака е основна храна в Перу и не са известни токсични ефекти. Въпреки това, от време на време някои хора изпитват странични ефекти, когато започнат да приемат мака, и тези симптоми могат да бъдат действително симптоми от детоксикация. Това е така, защото МАКА действа и очистващо.

 

Няма оставени коментари в момента.

Само регистрирани потребители могат да оставят коментари