Производители

Информационен email

БИО КОКОСОВО МАСЛО 1КГ

БИО КОКОСОВО МАСЛО 1КГ


34,90 лв

34,90 лв за 1бр.

Добави към моята листа \\"желани\\"

Кокосовото масло е част от така наречените суперхрани. То е невероятна храна която повишава имунитета, убива бактериите и вирусите, предпазва от рак и други дегенеративни заболявания. Също така предпазва от остеопороза чрез насърчаване на усвояването на калция. Той също така забавя стареенето и е отлично за кожата която трябва да бъде поддържана млада.

https://www.facebook.com/NaturalenMagazin

Повече детайли

30 други продукти от същата категория:

Проучванията показват, че животинските мазнини, имат дълга верига наситени мазнини, докато кокосовото масло съдържа здрави, лечебни, средноверижни триглицериди (МСТ). Тези наситени мазнини се считат за редки и са важен градивен елемент на всяка клетка в човешкото тяло. Същите доказано намаляват и холестерола и сърдечно-съдови заболявания.

Тази невероятна храна повишава имунитета, убива бактериите и вирусите, предпазва от рак и други дегенеративни заболявания. Също така предпазва от остеопороза чрез насърчаването на усвояването на калция. Кокосовото масло също така забавя стареенето и е добро за кожата която трябва да бъде поддържана млада.

 

Как и за какво можем да използваме кокосовото масло:


Отслабване с кокосово масло

Преди години американски фермери опитали да дават на добитъка си кокосово масло за натдаване на теглото. Вместо да наддават тегло, кравите отслабнали!

Това е така, защото:

1. Дълговерижните мазнини почти винаги водят до увеличаването на мазнини, докато MCFAs (мастни киселини със средна верига) се изгарят за енергия ... което е и причината да се чувствате чудесно след ядене затова кокосовата храна е супер храна.

2. Кокосово масло помага за стимулиране на обмяната на веществата, така че можете да изгорите повече калории всеки ден, което спомага за намамяване на тегло и увеличаване на енергията в организма.

 

Кокосовото маслото е натъпкано с лауринова киселина

Кокосовото масло, като кърмата, е богата на лауринова киселина, която повишава имунитета и унищожава вредните бактерии и вируси. В действителност, кокосово масло е един от най-близките храни на планетата към майчино мляко.

Учените във Филипините проучени ефектите от кокосово масло и лауринова киселина на пациенти с ХИВ-вируса, който причинява СПИН. Резултатите са невероятни. Повечето от пациентите със СПИН показват драматичен спад в броя на вируса HIV, в някои случаи с "неоткриваеми нива". Макар че трябва да има много повече изследвания, със сигурност има доказателства, които предполагат, че хората с този вирус ще имат полза от спазването на диета, богата на кокосов орех.

Lipid изследователя д-р Джон Kabara казва "Никога досега в историята на човек, не е било толкова важно да се подчертае важността на лауринови масла (кокосово масло или олио)“.

Кокосовото масло убива Candida (гъбични инфекции)

Кокосовото масло е доказано, че убива Candida Albicans, която е причинена от антибиотици, противозачатъчни хапчета и съвременния живот. Тя е причината цяло поколение да бъде уморено, да се чувстват отпаднали, да не могат оптимално да смилат храната за деня, и да страдат от редица други заболявания.

 

И все пак много от страдащите са заявили, че здравето им значително се е подобрило при използване на кокосови продукти. Това може да се дължи на факта, че в кокосовите орехи са източник на каприлова киселина, която има противогъбични свойства. Може да се дължи и на факта, че тези хора подменят ковенционалното мляко (което обикновено е токсично и вредно за страдащите от Candida) с млякото от кокосови орехи.

 

За здрава кожа

Кокосовото масло  подобрява структурата на кожата. То е силно овлажняващо и насърчава еластичността на кожата.

https://www.facebook.com/NaturalenMagazin

Няма оставени коментари в момента.

Само регистрирани потребители могат да оставят коментари