Производители

Информационен email

ДЕО КРИСТАЛ 90ГР,


9,80 лв

9,80 лв за 1

Добави към моята листа \\"желани\\"

ДЕО КРИСТАЛ Е ЕКОЛОГИЧЕН КРИСТАЕЛН ДЕЗОДОРАНТ КОЙТО НЕ ДОПУСКА ТЕЛЕСНИ МИРИЗМИ ПО ДРЕХИТЕ И ТЯЛОТО. 

Повече детайли

30 други продукти от същата категория:

Продукти съдържащи:
ДЕО КРИСТАЛ КРИСТАЛЕН ДЕЗОДОРАНТ

ИНФОРМАЦИЯ И УКАЗАНИЯ ЗА УПОТРЕБА 

                  

УНИКАЛНИЯТ ЕКОЛОГИЧЕН ДЕЗОДОРАНТ  ВЕЧЕ  ПЕТ ГОДИНИ В БЪЛГАРИЯ!  

ДЕЗОДОРИРАЩ  ПРИРОДЕН  ПРОДУКТ, КОЙТО НЕ ДОПУСКА НЕПРИЯТНИ ТЕЛЕСНИ МИРИЗМИ ПО ДРЕХИТЕ И ТЯЛОТО.       

                    

УНИВЕРСАЛЕН КРИСТАЛЕН ДЕЗОДОРАНТ  

за мъже, жени, тийнейджъри, действащ безотказно на всеки тип физиология.

Разработен за военни, спортисти и униформени.       

                                              

Подходящ най-вече и за колективи, офиси, администрации, банки, министерства, посолства, училища, СПА , козметични студия, спортни и танцови състави  и т.н.        

                  

„DEO CRYSTAL” – се превърна в най-търсения продукт през последните години. Природното изобретение се превърна в истински хит на пазара.Козметичният  продукт „Deo Crystal” вече е факт и в страната ни,  а заедно с него пристигнаха и всички  ефекти, които  търсихме      

 

- 100 % природен и ефективен                           

-  действието и ефектът са мигновени               

- не оставя петна по дрехите                             

ниска себестойност                                           

- дълъг период на употреба      

                   

Део Кристалът,                         

е познат още  преди новото летоброене в Китай  и Египет като „алунит”, наричан още „убиецът на миризми”.  Малко по-късно индианците обтривали телата си с него, за да не ги подушват животните. В още по-близки времена,в римската войска са го изполвали като най-ефективното хигиенично средство.   

                                   

В  днешни времена професионалният кристален дезодорант е най-ефикасното средство за военни и спортисти, като се явява най-ефективният продукт и в личната хигиена за служители във всички административни, държавни учреждения, колективи, офиси, кантори, църковни служители, авто- и авиокомпании, танцови ансамбли, фризьорски, козметични, спа студия, парфюмерии, зелени магазини, както и за масовия потребител.     

 

Достойнствата                        

на революционния козметичен продукт  бяха представени на пресконференция в Пресклуба на БТА на тема:        

                                                      

 „Да запазим околната среда и човешкото здраве”                                     

В тази връзка сме длъжни да дадем обяснение на всички наши клиенти и да им благодарим за доверието през изминалите пет години. Вече почти година спряхме употребата на пластмасовата опаковка по няколко причини. На първо място, от екологична гледна точка, преустановихме производството на пластмаса, за да допринесем за опазването на зелената планета, в унисон със световните усилия в тази насока. Недопустимо е за един толкова известен и масово употребяван екологичен и чист продукт да бъде произвеждана  замърсяваща околната среда опаковка като пластмасата. На второ място, от хигиенична гледна точка, пластмасата задържаше влага, а това водеше до образуване на микроби и плесени, които влошаваха качеството и намаляваха действието на продукта след време. И на трето място, от практична гледна точка, при обратна връзка от клиентите, се установи, че горната част (пластмасовата капачката) почти  не се използва, за да се избегне непрекъснатото отваряне и затваряне, както и задържането на влага,  а дъното се разхлабва от водата и изпада. Вследствие на всички тези последици и цялата ни опитност,  се спряхме на най-доброто решение, което да удовлетвори и трите посочени причини, а именно:  еко опаковка,  при която кристалът да бъде открит с цел незабавно изсъхване в платнена торбичка, а за по-лесното и удобно пренасяне при пътуване или в дамската  чанта – да бъде по-компактен и лек.  

                                           

Количеството        

е достатъчно за повече от година, две ежедневна употреба, а цената е повече от атрактивна, особено в сравнение с останалите дезодориращи продукти!    

                

Погрешно  е схващането,         

че миризмата  на пот, излъчвана от човешкото  тяло, се дължи само на горещините и високите температури  през лятото. Причина за това могат да бъдат и професии или състояния, свързани с повишаването на адреналин, стресови ситуации или напрежение.    

 

Факт  е, че минути    

след изкъпване, независимо през лятото или през зимата, тази бактерия започва да прониква, да се развива и да действа, предизвиквайки отделянето на миризма и върху тялото и върху дрехите, независимо дали се потите или не, малко или много, минусови ли са температурите навън или пък е горещо. Затова дори през зимния сезон, когато се обличаме с повече и  по-дебели дрехи е още по-необходимо използването на този продукт,  елиминиращ бактерията, причиняваща неприятната миризма по тялото и дрехите, които освен, че съхнат трудно, но и се захабяват от честото им изпиране.  

                                      

Известно е, че и най-добрите парфюми   и дезодоранти са безполезни през деня, когато се смесят с неприятната миризма по тялото и дрехите. „Deo Crystal” предпазва от всичко това.   Природният  кристал не спира потенето, нито пък смесва миризмите на пот и дезодорант. След като го използвате, спокойно можете да добавите и любимия си парфюм.                                          

Ефективен  е повече от 24 часа или до следващото му отмиване от ТЯЛОТО.                                                                    

Как действа и какво е различното?        

За разлика от повечето конвенционални дезодоранти, които прикриват миризмата на пот с аромат, кристалният дезодорант без задължаващ аромат образува защитен слой върху кожата, без да запушва порите, като така създава среда, невъзможна за образуването на бактерията и нейното развитие.По този начин се предотвратява неприятната телесна миризма по тялото и дрехите, като успешно предпазва и двете.  Ефектът и действието му са мигновени, осезаеми   и трайни. Още с първата употреба разбирате, че ползвате нещо различно  и се  „влюбвате от пръв поглед”. 

 

Тайната на това козметично чудо е в това, че не допуска образуването на бактерии, които да взаимодействат с потта – причината за неприятния мирис на човешкото тяло.

 

Миризмата на  тялото...                                             

Ако сте един от онези, които смятат, че неприятната  телесна миризма идва от изпотяването, сте прави само отчасти. Всъщност тя е следствие от взаимодействието на потта с кожната бактерия. Отстранявайки  един от двата участника – изпотяване или бактерия – миризма няма!                                                           

 

Добре е, обаче,  да знаем,                                                  

 

че не е здравословно да се опитваме да спираме потенето по каквито и  да е начини, защото то е естествен  регулатор за поддържане  на телесната  температура и изхвърляне на токсините  от тялото. Остава ни правилният избор  – изолирането на  въпросната бактерия!     

Екология и човешко здраве                                  

 

„Deo Crystal” е  100%  екологично чист продукт. Това автоматично го извежда на челна позиция, като естествен помощник в борбата за опазването на околната среда, съхраняващ околната среда и здравето на човека.                                                    

 

Предлага се в разфасовки от 120 г (скоро и от 60г) в  платнени торбички, различни по цвят, за да се разпознава в семейната група по принадлежност и от хигиенична гледна точка.                                                                

 

Как се използва продукта?                              

 

„Deo Crystal” се намокря обилно с  вода в хоризонтално положение, само върха/предната част, след което се втрива обилно под мишниците или на ходилата. Ползва се само сутрин или след къпане, действието му продължава докато не го измиете отново. След което отново нанасяте.                                                 

 

„Deo Crystal” се нанася и върху окосмени подмишници, дори и на потна кожа, което го прави идеален при път, спорт, по време на работа или партита.  

                         

Обичайното  му място е сред тоалетните принадлежности в банята или извън нея, структурата и действието му се запазват.                                                                                                                                

Така, несравнимият  продукт си остава изцяло натурална комбинация от минерални соли плюс широк спектър полезни съставки.                                           

 

Той не съдържа...                                     

консерванти, оцветители, алкохоли, мазнини, гелове, парфюмни съставки, парабени и др.

 

Внимание!                                                      

 

Кристалният дезодорант е чуплив при падане! Ако все пак се счупи – оставете го във вода и получения разтвор можете да използвате за стъпалата! Препоръчително е след епилация кристалът да  се използва най-рано няколко часа или ден по-късно!   

                                    

Възможни причини продукта да не действа напълно!                                                             

 

След къпане сте нанесли сухия кристал на мокрите подмишници, след което неволно сте го изтрили с хавлията.                                   

Необилно намокряне с вода на кристала и недостатъчно нанасяне.                                       

 След кристала сте нанесли парфюм или дезодорант на същото място, което нарушава действието на кристала. Препоръчително е нанасянето им извън тази област.                                         

 

Този еко - дезодорант стана популярен сред десетки милиони потребители в целия свят.                                                         

И Вие, използвайки го поне веднъж, ще можете  да се убедите лично във високото качество на продукта и да установите колко е различен в сравнение с останалите.                                                      

Време е да се запознаете и Вие...               

може би сте следващият, който ще се влюби в НЕГО!      

                  

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА     

Продукта е тестван кожно клинически и отговаря на изискванията на МЗ.         

Продукт:  Deo Crystal – stick                                  

Състав: Ammonium alum 5/100 , Pottasium alum 5/100, Aqua 90%.                     

Предназначение: дезодориращ продукт      

Начин на употреба:  Използвайте го веднъж дневно, докато правите сутрешният си тоалет, освен в случаите на по-интензивно натоварване илиспецифична физиолофия, както и през най-горещите летни дни, когато можете да го ползвате и повече от един път на ден. Използвайте дезодоранта само  за  предназначените места – под мишниците и  стъпалата!                                                          

 

Съхранение: на сухо  място. Да се пази от достъп на деца!                                                                         

Срок на годност: 3 г. след отварянето му                                                                   


Няма оставени коментари в момента.

Само регистрирани потребители могат да оставят коментари