Производители

Информационен email

НАТУРАЛЕН ИНТИМЕН ГЕЛ ФИТОКОД 200МЛ

НАТУРАЛЕН ИНТИМЕН ГЕЛ ФИТОКОД 200МЛ


14,80 лв

14,80 лв за 1бр.

Добави към моята листа \\"желани\\"

Най-новият продукт на козметиката Phytocode - Гел за интимна хигиена, включва в състава си лиофилизат на киселомлечен концентрат съдържащ щама Lactobacillus bulgaricus, който е изолиран от млечни продукти от екологично чисти планински региони в България 

Повече детайли

30 други продукти от същата категория:

Продукти съдържащи:
phitocode

Customers who bought this product also bought...

Използването на щама Lactobacillus bulgaricus в козметични продукти е защитено със Свидетелство за полезен модел при Патентното ведомство на РБългария.
Притежатели на патента са собственичките на марката Phytocode – Юлия Тошева и Маргарита Нешева и чл. кор. проф. д-р Мария Балтаджиева. 
Проф. Балтаджиева е изтъкнат специалист по технология на млякото и млечните продукти и ръководител на Лаборатория за изпитване на мляко и млечни продукти “LB LACT” в Пловдив. Автор и съавтор е на 51 броя патенти, част от които са свързани с лечебното хранене. Вписана e в Златната книга на изобретателите в България. 

Гелът за интимна хигиена Phytocode LB съдържа специален (уникален) щам Lactobacillus Bulgaricus, изолиран от млечни продукти от екологично чисти планински региони в България. Lactobacillus Bulgaricus е уникална бактерия, която в естествени условия се развива само в определена географска територия, която съвпада с територията на съвременна България. Lactobacillus Bulgaricus  се характеризира с активност, развитие и прoдуктивност на ценни метаболити, важни за здравословното състояние на организма: органични киселини, аминокиселини, ензими, функционални пептиди, антимикробни вещества, бактериоцини, имунни вещества и др. Lactobacillus Bulgaricus спомага за съхраняване на естествената флора на интимната зона.

Гелът за интимна хигиена Phytocode LB съдържа още L - млечна киселина – за поддържане на естествената вагинална кислелинност - рН 4 на вагиналната област; Био масло от грейпфрут –  с естествени леки антисептични свойства и  свеж приятен  аромат; Натурални пенители – за нежно измиване на деликатните  интимни части, без да се засяга  чувствителността на лигавицата.

Патентована формула. 100% натурални съставки. Без сапун.Без SLES. Без парабени. Без изкуствени аромати и оцветители. Без консервант. 

200 мл


Няма оставени коментари в момента.

Само регистрирани потребители могат да оставят коментари