Производители

Информационен email

Производители

Има 26 производители.
 • PHYTOCODE - ФИТОКОД

  От незапомнени времена хората са се лекували с растения и са ги използвали за хубава кожа и коса. И колкото повече данни се появяват за невероятната сложност на функционирането на живите системи, за тясното взаимодействие на клетките на организма  и за законите, по които те живеят, толкова по-ясно става, че човек едва ли някога ще е в състояние да измисли нещо по-добро от уникалните рецепти създадени от природата.

  В началото на 2010 год Юлия Тошева и Маргарита Нешева регистрирахме  фирма и от само себе си се появи и наименованието на търговската ни марка –


  Phytocode – тайните от природата.

  В търсенето на най-добрите нови и ефективни натурални съставки, се обърнахме към водещи български и световни фирми – от Германия, Франция, Италия, Швейцария, САЩ,  в областта на производството на изходни суровини за козметичната индустрия, като се доверихме на техния дългогодишен опит и иновативност. Тези фирми навлизат все по-дълбоко в тайните  на растенията и извличат най-доброто от тях, което ние вложихме в нашите продукти и ви го предлагаме.

  Искаме сърдечно да благодарим на всички, които повярваха в нашето начинание и участваха в тестваPhytocode. Българска натурална козметикането на първоначалните продукти, за забележките, които ни отправиха; за съветите, които ни даваха; за направените предложения, за да ви ги предложим такива, каквито са днес. Надяваме се и за тях да е било вълнуващо, че са участвали в създаването на нещо интересно, полезно и ефективно.

  Козметичната индустрия е продажба на надежди. Никоя жена не може да устои на мечтата, още по-малко на надеждата. Бъдете здрави и хубави .

  Отворени сме за всяка ваша идея. За нас ще е удоволствие да създаваме нови и нови продукти с неоценимата ви помощ и съпричастност.

  Нека бъдем приятели!

  8 продукти разгледай продуктите • АЛТЕЯ/ALTEA

  Алтея Органикс e фамилна фирма, чиято основна дейност е отглеждането на розови и лавандулови насъждения, дистилирането на високо качествени етерични масла и производството на органично сертифицирани козметични продукти. Всички те са сертифицирани по Европейската и Американската директива за органичност - знак за отговорност към здравето на потребителите.

  Алтея Органикс гарантира:
  - Безвредни за Земята продукти и Зелен производствен процес
  Социална отговорност със силен ангажимент към местните общини
  Ръчна изработка на 100% натурални и био продукти
  100% рециклиращи се опаковки, които напълно съхраняват биоенергията на продукта
  - Козметика без генно-модифицирани съставки, парабени и химикали, добити от нефт, ланолин и изкуствени оцветители
  - При производството не се проявява жестокост към животните –продуктите не са тествани върху животни

  31 продукти разгледай продуктите