Производители

Информационен email

Мениран, Phyllanthus urinaria 70gr

Мениран, Phyllanthus urinaria 70gr


21,20 лв

21,20 лв за 1

Добави към моята листа \\"желани\\"

Листа суха маса от растението PHYLLANTHUS URINARIA.

phyllanthus urinaria (наричана rumput Menir или meniran в Индонезия) е невероятна билка която от стотици години, се използва за да подобрява и да оказва благоприятен ефект въху бъбреците и камъни в жлъчния мехур, и в същото време да помага при чернодробни заболявания.

Повече детайли

30 други продукти от същата категория:

Продукти съдържащи:
билки филантус уринариа мениран

Phyllanthus urinaria се приготвя чрез смесване на 1 до 2 супени лъжици сушени билки в гореща, но не вряла вода. Листата трябва да внимателно се разбъркват в продължение на около 1 минута и след това трябва да се прецеди. Приема се на 3 равни части преди хранене. 

Eфикасността на билката е доказана в многобройни научни изследвания. Но това не е всичко. Phyllanthus urinaria се препоръчва в случаи на увреждане на черния дроб като положителния ефект се дължи предимно на самото растение и неговата анти-вирусната активност.

За съжаление в сегашно време няма много измислени антивирусни съединения. Има антибиотици срещу бактерии, но срещу вирусите все още науката не е достигнала пълно разрастване на потенциала си. 

Вземете например ХИВ или различните хепатитни вируси, или прост грип, или птичи грип, или херпес. Има някои фармацевтични продукти, които се предписват от лекари, но обикновено, те осигуряват само известно облекчение или потискат активността на вируса.

Много от антивирусните продукти на фармацевтичната индусстря имат странични ефекти. За разлика от изкуствените фармацевтични продукти, phyllanthus urinaria е практически без странични ефекти.

И така, защо phyllanthus urinaria или meniran, не се прилага стандартно за лечение на вируси като ХИВ-СПИН или хепатит? Отговорът е лесен - мултинационалните фармацевтични корпорации не са намерили начин да печелят пари от phyllanthus urinaria и да го продават като лекарство

Билката расте в отдалечените азиатски тропически региони, най-вече в климата на морския бриз на индонезийските острови. Билката също се намира в Южна Индия 

Досега, няма плантации за phyllanthus urinaria. Никъде в света защото билката няма да преодолее сезонността. Досега, phyllanthus urinaria, или meniran, се събират предимно от индонезийци практикуващи традиционната медицина, така наречените dukun и от младите хора в отдалечените племенни райони, които им помагат. Въпреки, че западните учени са доказали в рецензирани изследвания (публикувани в най-реномираните научни списания), че phyllanthus urinaria би могла да предоставя определено облекчение и дори да лекува вирусно заболяване. Тази величествена билка наистина никога не е била на разположение на пациентите от западния свят.


ref: http://www.phyllanthus.net

 

Няма оставени коментари в момента.

Само регистрирани потребители могат да оставят коментари