Производители

Информационен email

АКТИВИРАН ЗЕОЛИТ КЛИНОПТИЛОВИТ 100ГР. ПРАХ РОДОСОРБ


44,90 лв

Добави към моята листа \\"желани\\"

100% ПРИРОДЕН ЗЕОЛИТ ДОБИТ ОТ БЪЛГАРИЯ

АКТИВИРАН ЗА ПИЕНЕ

МНОГО СИЛЕН НАТУРАЛЕН ДЕТОКСИКАНТ (АБСОРБЕР)

МОЩЕН АНТИОКСИДАНТ

РАДИАЦИОНЕН ЩИТ

Повече детайли

30 други продукти от същата категория:

Продукти съдържащи:
ЗЕОЛИТ

Зеолитът е естествено образуван скален микропорест минерал. Думата Zeolite идва от гръцката дума за "кипящи камъни ", тъй като те излъчват пара при нагряване. Зеолитите имат много силен афинитет към издърпването на токсични остатъци от вода, облекло, и в рамките на тялото. Зеолитът се смята за един от най-добрите детоксикиращи природни елементи. В България се намират най-големите и богати зеолити в света.

Българският зеолит е най-богат на силиций, желязо, магнезий, калий, манган, калциий и др. микроелементи.

Зеолитите се използват основно за пречистване на вода.

Те са уникални групи от минерали с отрицателен магнитен заряд и специфична форма и структура. благодарение на тяхната структура те улавят положително заредени тежки метали, токсини и свободни радикали.

Хранителната добавка Зеолит РОДОСОРБ съдържа тези отрицателно заредени съединения, които силно се привличат и улавят токсините и свободните радикали.

След като Зеолитът улови токсините, ги задържа с магнитна енергия, докато те се отделят от организма чрез нормалното храносмилане. Приблизително 60% от екскрецията оставя чрез урината и 40% чрез фекална материя.

Зеолитът помага за премахването на тежките метали от организма. Зеолитът е особено ефективен при адсорбиране на тежки метали като живак, олово, алуминий, кадмий и арсен. Тези токсини бързо се натрупват в телата ни, поради нашата прекомерна употреба на химикали в храната, домакински продукти, продукти за лична хигиена (ПАВ-пенител който се съдържа във всички конв. душгелове), вода и медицински лечения. Тези тежки метали са силно токсични и създават големи свободни радикали стрес в мозъка, черния дроб, бъбреците и червата.

Много е важно организма да се изчиства от всички токсини. Без пречистване няма здраве.

Повечето антиоксиданти действат дейсват давайки електрон за неутрализиране на свободните радикали. Въпреки това, зеолит неутрализира свободните радикали, като ги "хваща в капана" на своята сложна структура, която ефикасно се инактивира и ги премахва. Например когато месото се приготвя при високи температури и особено при изгаряне то произвежда опасни хетероциклични амини и нитрозамини. Това са силно канцерогенни свободни радикали.

Зеолитът също е капан за микроби като патогенни бактерии, вируси и дрожди в тяхната матрица, където те се елиминират чрез червата и урината. Той също така улавя хватката на xenoestrogenic молекули от пластмаси, пестициди, хербициди и др.

Зеолитът е страхотен като част от система за филтриране на вода, защото тя помага за премахване на токсините и излишната H +, които допринасят за киселинно състояние. Кисела вода може да има възпалителни реакции в тялото, докато неутрална или леко алкална вода е доказано, че има значителни ползи за здравето.
Зеолитите са показали, че са 100% безопасно и нетоксични. Зеолитът е много сходен с хумата и активния въглен като функция обаче зеолитът изглежда, че има много по-силни антиоксидантни ефекти.


Няма оставени коментари в момента.

Само регистрирани потребители могат да оставят коментари