Производители

Информационен email

МАГНЕЗИЕВ ГЕЛ 200МЛ. С ПОМПА

МАГНЕЗИЕВ ГЕЛ 200МЛ. С ПОМПА


11,90 лв

11,90 лв за 1бр.

Добави към моята листа \\"желани\\"

ХОЛАНДСКИ МАГНЕЗИЕВ ГЕЛ (MgCl2) 200МЛ. С ПОМПА - МИНЕРАЛ НАРИЧАН  ОЩЕ (ГЛАВЕН - ОСНОВЕН) МИНЕРАЛ  

Повече детайли

30 други продукти от същата категория:

Продукти съдържащи:
МАГНЕЗИЙ

Мноозина го наричат "ОСНОВНИЯТ". Статистиката от последните проучвания показва, че минералът е в недостиг в осемдесет процента или повече от съвременното общество. Магнезият (магнезиев хлорид) е основен елемент в над 300 клетъчни метаболитни процеса в човешкия организъм. Независимо от това колко е ценен за организма МАГНЕЗИЯТ е много подценяван и недостатъчно използвани от лечители и лекари.

При обичайния дневен прием на храна магнезия почти липсва по редица причини. 

Ако храносмилането е добро, и се храните  с биологични и натурални продукти или пълнозърнести храни, нещата няма да са толкова зле. Независимо от това, магнезия е "мастър" за организма.

7 причини за да взимате магнезий:

1. Магнезият е основен минера за правилна сърдечна дейност

2. Магнезият има ефект върху нервната система

3. Магнезият е от съществено значение за производството на глутатион в тялото

4. Съвременните изследвания откриват обща нишка сред страдащите от фибромиалгия. Всички те имат много ниско ниво на магнезий.

5. Помага при ДИАБЕТ ТИП 2

6. Потрепвания, спазми, синдром на неспокойните крака, чувствителност към светлина или звук, хипертония, и множество симптоми на нервната система, които могат да се припишат на други заболявания може всичко да е от недостиг на магнезий. Магнезият влияе на мозъка и нервната система в много неподозирани начини.

7. ПРИ БРЕМЕННОСТ - през целия период на бременността


Напоследък хората се фокусират повече върху антиоксиданти и витамини и по този начин  се игнорира един основен факт: Без минерали, витамините, не могат да функционират. С други думи, минералите са по-важни от витамините. Само водата и кислорода са по-важни от минералите.

Така че, ако не се чувствате в оптимално здраве, ако сте напрегнати или на ръба, ако сте имали някои сърдечно-съдови проблеми, белодробни и бронхиални проблеми, мускулни болки и спазми, нарушения на съня, нервност, високо кръвно налягане, диабет, крехки кости и хронична умора, е напълно възможно да имате липса на магнезиий.

Не винаги е необходимо да ходите на лекар или да сте болни при тези симптоми. Магнезият се използва успешно при всичките тези симптоми. Ако някои от по-горните симптоми не се облекчат при по-висока доза магнезий, има много малка вероятност от токсичност в следствие използването на чист магнезиий (MgCl2). Факт е, че магнезият участва в толкова много метаболитни процеси, че няма да е лошо всеки човек да има повече от достатъчно магнезий в тялото си.

 

Допълнителни форми на магнезия:

Магнезиев сулфат - обикновено така се нарича английската сол, която е най-лесния и евтин начин източник на магнезий. Ако се приема през устата, може да причини диария, вместо повече магнезий в тялото. Той също така съдържа повече примеси от други източници на магнезий и не се запазва, добре в организма.

Магнезиев цитрат - получава се чрез съчетаване на магнезиев карбонат с лимонена киселина. Той се усвоява добре и се запазва по-добре от магнезиевия сулфат. В съчетание с вода, магнезиевият действа успокояващо и отпуска мускулите бързо. Мнозина го пият преди лягане, за да имат по-добър сън през нощта.

Магнезиев хлорид - магнезиев гел е най-силната добавка под формата на магнезий. Тя идва от подземни или древни морски легла. Един от най-добрите продукти е магнезиевият гел от Холандия,  произхождащ от дъното на древното Zechstein море. 

Използва се като просто нанесете малко количество по която и да е част от кожата си.

Магнезиевият гел щипе и в редки случаи причинява алергични реакции или възпаление на кожата. За да се предпазите от дискомфортсе вземе за проба малко количество върху опакото на ръката си на първо място. Мегнезият се усвоява най-добре през кожата.  За по-добър ефект оставете гелът върху кожата си максимално дълго. 

Няма оставени коментари в момента.

Само регистрирани потребители могат да оставят коментари