Производители

Информационен email

ПСИЛИУМ ХУСК ОРГАНИК ИНДИЯ 340ГР


40,99 лв

40,99 лв за 1

Добави към моята листа \\"желани\\"

ORGANIC INDIA Organic Whole Husk Psyllium 

Успокоява елиминира и насърчава редовността

Здраво сърце

Без глутен

Без ГМО

Сертифициран 100% Organic USDA

Kosher и Halal заверено

48 дози

Повече детайли

30 други продукти от същата категория:

Фибрите са от съществено значение за да е здраво тялото и да функционира правилно перисталтиката. Всъщност, повечето възрастни се нуждаят от тридесет и два грама фибри на ден, за да се поддържа здравето на храносмилателната система, за да има регулярност, здравословно тегло, и най-важното да е здраво сърцето! Въпреки това, повечето хора получават само около половината в диетата си. 

Много фибри има в плодовете, зеленчуците и зърнените храни, но и един недостатък,  добавките с фибри не са органично сертифицирани  ... До сега!

Ако целите да успокоите храносмилателната система, както и да помогнете на сърцето си, от съществено значение е да се започне с най-чистите, органични билки!

 

Псилиумът на ОРГАНИК ИНДИЯ притежава USDA държавен сертификат за качество. Това означава, че от момента на засяване на семената до момента на покупката на крайния продукт, имате уверението, че псилиумът на ОРГАНИК ИНДИЯ се отглежда без пестициди, хербициди или химични торове, не съдържа никакви добавки или подсладители и е на съответното високо качество.

В цялата си формата, фибрите на хуска са извлечени от семената на билката Plantago, и са богат източник на разтворими фибри. Те естествено насърчават здравословното елиминиране на проблеми и регулярност при подпомагане на стомашно-чревната система.

Доказано е че Псилиумът/Psyllium е съществен и за намаляването на двете нива на общия холестерол холестерол и LDL както и за намаляване на подуването на корема. 

Факти за фибрите

Има два вида фибри: разтворими и неразтворими.

Psyllium/Псилиумът е чудесен източник на разтворими фибри! Разтворимите фибри абсорбират вода и образуват гел-като вещество, което улавя храни, захари, холестерол и мазнини в стомаха и ги носи през храносмилателния тракт.

Неразтворимите фибри не се разтварят във вода. Те преминават през храносмилателната система бързо, в качеството на пълнител и само подобряват редовността.

Псилиумът е един от малкото съдържащ фибри продукт който има отлично съотношение на разтворими и неразтворими фибри!

Фибрите на Псилиума са без калории, тъй като те не са смилаеми и не се абсорбират в тялото. Приемането на храни с високо съдържание на фибри или като псилиум фибри, ще ви помогне да се чувствате сити за по-дълъг период от време.

Повечето животински продукти, включително месо, яйца, мляко и сирене, не съдържат никакви фибри.

 


Няма оставени коментари в момента.

Само регистрирани потребители могат да оставят коментари