Производители

Информационен email

НАТУРАЛЕН ЯБЪЛКОВ ОЦЕТ ЛИДИЯ 1Л.

НАТУРАЛЕН ЯБЪЛКОВ ОЦЕТ ЛИДИЯ 1Л.


7,10 лв

7,10 лв за 1л

Добави към моята листа \\"желани\\"

Натурален ябълков оцет,произведен от собствени ябълки

Повече детайли

30 други продукти от същата категория:

Продукти съдържащи:
ЯБЪЛКОВ оцет

Натураленият ябълков оцет ЛИДИЯ е един от малкото оцети, които се произвеждат от собствени ябълки , за да се направи традиционния ябълков оцет. Ябълковата ни градина вече е част от биологичното земеделие в преход.То е наша страст от дълго време и сме горди,че сме част от него.

Какво прави оцета ЛИДИЯ специален?

Ябълков оцет ЛИДИЯ е непастьоризиран и естествен продукт. Не се използват никакви химикали, за да се ускори процеса, или да се промени външния вид на продукта.
Непастьоризиран и е буквално жив. Той е мътен, тъй като оцетната “майка” е в него.
Непастьоризираният ябълков оцет има мощни здравословни качества.
Пастьоризираният оцет обикновено е бистър, което означава, че е загубил голяма част от тези качества. Това е оцета,който най-често и лесно намирате в големите супермаркети.
Ябълки се берат и обработват на място.
Използва се внимателно подбрана комбинация от ябълки.
Днес, по-голямата част от производството на оцет се извършва главно с търговска цел и се произвежда от синтетична оцетна киселина. За съжаление, само 10% от производството на оцет в света са направени чрез биологичния метод, от които само малък процент е направен чрез традиционен бавен процес. 

Естественият процес на ферментация е много дълъг и много по-трудоемък от съвременните методи. Бавният процес произвежда плътен и богат на хранителни вещества оцет . Вкусът и ароматът, които характеризират бавно направеният оцет, не могат да бъдат намерени в масово разпространеният оцет .

Натуралният ябълков оцет е хранителен продукт,не е лекарствено средство или хранителна добавка.Информацията поместена на този сайт е с образователен характер и е взаимствана от различни източници,няма за цел да диагностицира, лекува или предотвратява което и да е заболяване, нито да замести лекарски съвет.В случай, че страдате от някакво заболяване,и решите да използвате Натурален ябълков оцет за подпомагане на лечението му, моля обърнете се към лекар. С използването на този сайт Вие декларирате, че разбирате, че ние не носим отговорност за каквито и да е щети или загуби свързани с употребата му за лечение.

Информацията поместена в сайта е взаимствана от книги на Д-р Джарвис,Пол и Патриша Брег,Анастасия Семенова,Академик Болотов,Книгата “Лечебният ябълков оцет”,както и от чужди сайтове.

Няма оставени коментари в момента.

Само регистрирани потребители могат да оставят коментари